Hr. Ferdinand

Asyl (e-bog)
VN:F [1.9.22_1171]
5.0/5.0 (2 boganmeldelser)
[eshop_addtocart]

ANDRE UDGAVER

[eshop_show_product]

Ny krimi af den israelske succesforfatter Liad Shoham. Hans første bog på dansk – Konfrontation – udkom sidste år til gode anmeldelser. Krimigenren har aldrig været stor i Israel, men det har ændret sig voldsomt i de senere år, hvilket ikke mindst skyldes unge forfattere som Liad Shoham, der både er velskrivende og forstår at skrue en god historie sammen.

Da Michal Poleg bliver fundet livløs i sin lejlighed, og der er tydelige tegn på, at hun har været udsat for grov vold, må politikommissær Anat Nachmias, der får dette som sin første drabssag, prøve at forstå hvad den unge kvinde har gennemlevet i dagene op til sin død. Hvad er det for nogle enorme kræfter, den engagerede socialaktivist har tirret? Står en af de asylansøgere, som hun har bistået, bag forbrydelsen? Hvem er den mystiske ”bankmand”, som hun jagtede, og hvilken betydning har de modstridende beviser, som bliver fundet på gerningsstedet?

Da en ung afrikaner tilstår drabet, får Anats overordnede travlt med at afslutte sagen, men hun tvivler på hans motiv og mistænker at Michal Poleg, en lille og spinkel kvinde med et udtalt talent for at irritere folk, er blevet trukket ind i en affære, som er mange gange større end hende selv.

Asyl udspiller sig i Tel Aviv. Det er på mange måder en klassisk krimi, men bogen giver samtidig et godt indblik den israelske storby. Frem mod den overraskende slutning tager den læseren med ud i en hvirvlende fortælling, der bevæger sig mesterligt fra domstolenes sale til politiets dunkle forhørslokaler, færdes blandt asylansøgere fra Eritrea og støder på den brutale kriminelle underverden.

“Foruroligende og fremragende israelsk krimi… Der er kolorit og intensitet over plottet, og hver eneste side dirrer af drama helt frem til slutningen.”
– Information

“Denne superspændende krimi om den israelske politikommissær Anat og hans første drabssag, bliver kun mere og mere spændende efterhånden som siderne vendes,” – Alt for Damerne.

Omslag i højopløsning her. 

Asyl (e-bog), 5.0 out of 5 based on 2 ratingsAndre bøger af Liad Shoham

 • Konfrontation
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Liad Shoham

  Shoham er Israels bedst sælgende krimiforfatter ...

 • Blodappelsiner (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (0)
  Liad Shoham

  Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny ...

 • Blodappelsiner
  VN:F [1.9.22_1171]
  (0)
  Liad Shoham

  Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny ...

 • Asyl (hæftet)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (5)
  Liad Shoham

  Asyl udspiller sig i Tel Aviv. Det er på mange ...

 • Konfrontation (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Liad Shoham

  Shoham er Israels bedst sælgende krimiforfatter ...

KOMMENTARER

Bonnie Levy
10/05/2013
Tusinde tak til Shoham for en dejlig underholdende spændende og interesant krimi. Konfrontation, blev læst ud i et, gik lidt ud over søvn og arbejde, men var det værd. Jeg er dansker, men bor i Tel Aviv hvad selvfølgelig gjorde bogen mere intimt for mig. Glæder mig til at andre bøger af Liad Shoham bliver oversat til dansk. Tak for nogle gode timer. Venlig hilsen Bonnie.
Ole Klæstrup
19/06/2013
Konfrontation - en spændende bog fra et land/miljø vi generelt kun oplever på tv. Godt plot, spændende bog. Venlig hilsen Ole Klæstrup
Peter Karsbl
02/01/2017
Jeg er på rekordtid blevet færdig med Sholams Blodappelsiner her i julen. Jeg var særdeles underholdt, og det var familiens derfor i mindre grad...

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage