Hr. Ferdinand

Blodappelsiner (e-bog)
VN:F [1.9.22_1171]
0.0/5.0 (0 boganmeldelser)
[eshop_addtocart] [eshop_show_product]

Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny stjerne på den internationale krimiscene.

I Telaviv-forstaden Petach Tikva arbejder Anat Nachmias på den lokale politistation med småkriminalitet. Hun keder sig på jobbet, og heller ikke forberedelserne af hendes forestående bryllup med sønnen til en af kvarterets magtfulde mænd, optager hende synderligt. Så da den gravide Shirli en dag opsøger hende og fortæller, at hendes mand – en kontroversiel freelancejournalist – er sporløst forsvundet, kaster Anat sig over efterforskningen. Til irritation for hendes overordnede som er af den opfattelse, at folk ikke bare forsvinder i det rolige og pæne forstadskvarter Petach Tikva.

Anats efterforskning får en saltvandsindsprøjtning, da Ido Dolev – en ganske charmerende kampagneleder for en af kandidaterne til det forestående valg i Petach Tikva – begynder at interessere sig for den forsvundne journalist. Selvom Anat og Ido har forskellige mål, indser de hurtigt, at de er nødt til at samarbejde, og meget mod sine principper begynder Anat at føle sig tiltrukket af den ombejlede Ido Dolev. Den barske virkelighed, som de afdækker lidt efter lidt, får dem til at tvivle på alt, hvad de har forestillet sig om Petach Tikva – og om sig selv.

Liad Shohams bøger udgør ikke en serie, men er enkeltstående romaner. Fælles for dem er, at hovedpersonerne altid er helt almindelige israelere, hvilket giver bøgerne en høj grad af troværdighed.
Andre bøger af Liad Shoham

 • Konfrontation
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Liad Shoham

  Shoham er Israels bedst sælgende krimiforfatter ...

 • Blodappelsiner
  VN:F [1.9.22_1171]
  (0)
  Liad Shoham

  Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny ...

 • Asyl (hæftet)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (5)
  Liad Shoham

  Asyl udspiller sig i Tel Aviv. Det er på mange ...

 • Asyl (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Liad Shoham

  Ny krimi af den israelske succesforfatter Liad ...

 • Konfrontation (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Liad Shoham

  Shoham er Israels bedst sælgende krimiforfatter ...

KOMMENTARER

Bonnie Levy
10/05/2013
Tusinde tak til Shoham for en dejlig underholdende spændende og interesant krimi. Konfrontation, blev læst ud i et, gik lidt ud over søvn og arbejde, men var det værd. Jeg er dansker, men bor i Tel Aviv hvad selvfølgelig gjorde bogen mere intimt for mig. Glæder mig til at andre bøger af Liad Shoham bliver oversat til dansk. Tak for nogle gode timer. Venlig hilsen Bonnie.
Ole Klæstrup
19/06/2013
Konfrontation - en spændende bog fra et land/miljø vi generelt kun oplever på tv. Godt plot, spændende bog. Venlig hilsen Ole Klæstrup
Peter Karsbl
02/01/2017
Jeg er på rekordtid blevet færdig med Sholams Blodappelsiner her i julen. Jeg var særdeles underholdt, og det var familiens derfor i mindre grad...

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage