Hr. Ferdinand

Hævntørst (e-bog)
VN:F [1.9.22_1171]
4.5/5.0 (4 boganmeldelser)
[eshop_addtocart] [eshop_show_product]

”Et mesterværk … Meget mere end en thriller … Hævntørst er en af de stærkeste og mest bevægende læseoplevelser i nyere tid.”
– Kathryn Stockett, forfatteren til Niceville

Karin Slaughter betragtes som en af USA’s bedste krimiforfattere. Hun står bag den internationale successerie med Sara Linton og Will Trent som hovedpersoner. Med Hævntørst leverer hun sin første enkeltstående spændingsroman – en atmosfærefuld og nervepirrende fortælling om den uerfarne politikvinde, Kate Murphy, som forsøger at få fodfæste i den machoklub som Atlanta Politi Distrikt var i 1970’erne.

Atlanta 1974: Et brutalt mord og en vild menneskejagt ryster byens politistyrker, og Kate spekulerer på, om hendes første dag på jobbet også bliver hendes sidste. For en smuk, ung kvinde er livet alt andet end nemt blandt politistyrkens machomentalitet, hvor selv de kvindelige betjente ikke har noget til overs for de uerfarne. Det er da også den dårligste tænkelige første arbejdsdag overhovedet i betragtning af at en højt respekteret betjent er blevet skudt; hans kolleger i blå uniform er hævntørstige og byen er på kanten af oprør.

Kate er ikke den eneste kvinde i politistyrken som føler jorden brænde under sig. Maggie Lawson fulgte sin onkel og bror ind i politiets rækker for at bevise sit værd i deres kyniske øjne. Da hun og hendes nye partner, Kate, bliver kørt ud på et sidespor i jagten på morderen, når deres vrede, smerte og stolthed til sidst kogepunktet. Med en morder der kan slå til igen når som helst, starter de deres egen efterforskning – parate til at sætte alt på spil idet de kaster søgelyset mod byens mørkeste afkroge.

Med sit ubarmhjertige tempo, præcise observationer, underholdende iagttagelser og ofte hjerteskærende situationer er Hævntørst Slaughters til dato stærkeste roman – en tour de force af historiefortælling fra mesteren af troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding.

________________

“Karin Slaughters nye rå og rørende spændingsfortælling er en kras og klog kvindekrimi.”
– Berlingske

“Skrevet af en af verdens bedste thrillerforfattere … ”
Familie Journal  ★ ★ ★ ★ ★ ★

”Karin Slaughter er simpelthen en af vor tids bedste thriller-forfattere, og med Hævntørst er forfatteren helt på toppen – højt tempo, sammensatte romanfigurer og en barsk realisme, alt sammen på en baggrund af en faretruende by.”
– Gillian Flynn, forfatteren til Kvinden der forsvandt

“Fantastisk … ingen andre thriller-forfattere kan holde trit med hendes romanfigurer, plot og tempo, og hvis du endnu ikke har læst noget af hende, er det nu, du skal gribe chancen.”
– Michael Connelly 

”Et mesterværk … Meget mere end en thriller … Karin Slaughters uforglemmelige kvindelige hovedpersoner og fantastiske levendegørelse af tid og sted gør Hævntørst til en af de stærkeste og mest bevægende læseoplevelser i nyere tid.”
– Kathryn Stockett, forfatteren til Niceville

_______________________________

Omslag i høj opløsning, klik her.
_
______________________________

Hævntørst (e-bog), 4.5 out of 5 based on 4 ratings


Karin Slaughter “Tilfeldighedernes spil gjorde, at jeg kom til at læse Karins Slaughter. En amerikansk krimiforfatter med et for sin genre uheldigt navn. Alle hendes bøger er gode… Slaughters bøger bliver man afhængig af, så sørg for at tage mindst tre med på ferie. Vi har her i butikken flere gange været ude for, at trætte damer, som har læst hele natten, står foran butikken for at få næste fix, når vi åbner om morgenen. Og forståligt nok, for Slaughters ord gør at du lukker sure børn, regnvejr på teltdugen og en mand, der taler om årgangsvin, helt ude.” – Christina Thiemer, Thimers Magasin

Andre bøger af Karin Slaughter

 • Mørk treenighed
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  “En af USA’s bedste krimiforfattere. Et ...

 • Hævntørst
  VN:F [1.9.22_1171]
  (7)
  Karin Slaughter

 • I skjul (pb)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (3)
  Karin Slaughter

 • Dybt fald (pb)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (3)
  Karin Slaughter

 • Forbryder (pb)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (3)
  Karin Slaughter

  Glæd jer – Karin Slaughter er i topform! Ny ...

 • I skjul (indb.)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

 • I skjul (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (9)
  Karin Slaughter

 • Snydt (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (18)
  Karin Slaughter

  En Will Trent-novelle.

 • Mord for øje
  VN:F [1.9.22_1171]
  (4)
  Karin Slaughter

  Mordet på en ung, kvindelig universitetsprofessor ...

 • Svigt
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  Først kysset – så blodet … Sara Linton, ...

 • Hævneren
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  Hævneren er den fjerde bog i den populære ...

 • Kold frygt (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  ”Karin Slaughter er en plotmester med noget på ...

 • Hvid død
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Karin Slaughter

  Ingen skriver spændingsromaner som Karin ...

 • Mørk treenighed (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter
 • Bortført
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  I et mondænt kvarter i Atlanta er en teenagepige ...

 • Vantro
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  ”Læs ikke denne bog alene. Læs den ikke efter ...

 • Genesis
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Karin Slaughter

  Den nyeste Slaughter-krimi er intens og rå ...

 • Brudt
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  Intens og rå spænding fra første til sidste side. ...

 • Brudt (stor paperback)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Karin Slaughter

  Den nyeste Slaughter-krimi er intens og rå ...

 • Dybt fald
  VN:F [1.9.22_1171]
  (1)
  Karin Slaughter

  "Karin Slaughter er en plotmester med noget på ...

KOMMENTARER

Rikke Andrup
09/10/2013
På bare knap 100 sider er der ikke plads til den store introduktion og det er heller ikke nødvendligt for den trofaste Karin Slaughter-læser. Du bliver kastet direkte ind i Will Trent’s skarpsindighed og evige jagt på retfærdighed uden den store hensynstagen til hans egen velbefinden, samtidig med at Amanda Wagner i hendes høje hæle og med evindelig kritik tramper enhver modvillig sjæl ned med hendes dødsens farlige autoritet. Novellen er hæsblæsende med fuld-fart-over-feltet, men alligevel kræver den en del tankevirksomhed for at samle det puslespil som en vis person i novellen ihærdigt forsøger at sprede. Men takket være Will Trent’s årvågenhed finder de snart alle brikkerne og tilbage sad jeg med en følelse af at have deltaget i en politijagt med fuld udrykning gennem storbyens gader…forblæst og høj af adrenalin! Karin Slaughter, som hun gør sig bedst, blot i en kompakt og ufortyndet udgave.
Stina
20/10/2013
En super novelle - den kunne sagtens have været første kapitel i den nye: I Skjul. Da den finder sted i optakten til denne. Den kan læses både før og efter, da den lægger op til noget af handlingen, men samtidig har sit eget afsluttende plot. Lige så velskrevet og levende som alle hendes krimier, dog en smule sværere at holde styr på alle personerne i novellen, men alt er realistisk, lige fra persongalleriet over over politiarbejdet til plottet. Novelle formen er ikke, det jeg holder mest af - men denne er afgjort den bedste indenfor krimigenren, jeg har læst til dato :)
Larsen
15/12/2013
- er jeg den eneste der ikke kan få det til at virke. .??
joan thrue
29/01/2014
jeg har lige læst i skjul den er bare god så man kan ikke slippe den før man er færdig med at læse den. håber bare der snart kommer en ny
Susanne
28/09/2014
Jeg er lige færdig med Hævntørst, hold da op, Slaughter fans har noget at glæde sig til. Håber der snart kommer en ny fra hendes hånd, da jeg har læst dem alle!
Gerda Bruhn
12/10/2014
Jeg er lige blevet færdig med Hævntørst. Jeg finder den meget skuffende, har ellers elsket alle hendes andre bøger. Plottet i Hævntørst er okay, men alle bogens personer er mere eller mindre usympatisle, så man er egentlig ligeglad hvordan det går dem
Stina
02/11/2014
Hævntørst er oversat efter Cop Town - Politi byen, og er en krimi udenfor det sædvanlige univers hos Sarah og Will - Vi har i stedet budt velkommen til Maggie & Kate og for filan det er sublim forfatterkunst... Igen Jeg har været med hele vejen på Slaugters vej med Will Trent og Sarah, de to der udgør en lang serie af krimier i verdensklasse, så naturligvis lå denne nye helt i top på min forventningsliste, og jeg skal med det samme afklare: den lever FULDT op til forventningerne, jeg savede slet ikke de to vanlige figurer - det her er virkelig endnu en sublim oplevelse fra verdens bedste kvindelige krimiforfatter. Handlingen foregår i Atlanta i 1970´ erne, her er det ganske nyt med kvindelige politibetjente, det vrimler med alkoholiserede betjente, hadet til de farvede, de homoseksuelle, og de anderledes er enormt. Politiet går ikke af vejen for at bruge vold og magt i dagligdagen, ligesom de kører byen på deres egen præmisser. 5 Betjente bliver likvideret, den seneste da Kate starter i tjeneste efter poitiskolen . Kate bliver sat sammen med Maggie, som har været betjent i 4 år, og så går det ellers over stok og sten, med både handling og personernes udvikling. Bogen er endnu engang virkelig velskrevet, Slaughter evner som ganske få at skabe et fuldkommen levende og realistisk forløb. Alle handlinger og dialoger er lyslevende, jeg var til stede i universet fra første til sidste linje. Det er råt hele vejen igennem, ligefra sproget til handlingerne, men på intet tidspunkt bliver der afviget fra realismen - Der ligger et kæmpe vidensarbejde bag, for dette er ikke bare en krimi, hvor vi som læsere skal underholdes og gætte med. Dette er ligeså meget en historie om politiet i USA og dets udvikling, skræmmende at det "kun" er 40 år siden, dette foregik. Men igen evner Slaughter, at få socialrealisme indflettet i hendes handling - Det er altså virklig godt. Jeg bøjer mig igen i støvet, top karakterer og eneste klage: øv, den er slut nu er det ventetiden igen - Jeg vil meget gerne læse mere om Kate & Maggie, så uagtet hvilken vej der vælges til den kommende er jeg klar. LÆS DEN
Rene´Hansen
05/11/2014
Har lige læst de sidste sider af "Hævntørst" , igen en fremragende bog fra K.S, lidt mere politiske end hendes tidligere bøger, men en thriller i særklasse, som kun hun kan ,og så det jeg syntes hun er allerbedst til nemlig sine personskildringer. Kan også kun anbefale at man får læst den, men pas på den er svær at slippe.
Marianne Thomsen
10/11/2014
Blev først lidt og, da jeg havde håbet på en fortsættelse med de personer jeg havde lært at kende i hendes tilligere bøger, men venter nu spændt på den næste bog om disse skønne piger. Elsker den bog lige som alle hendes andre bøger.
Birgitte
20/11/2014
Som vanlig en god og velskrevet bog fra Karin Slaughter. Ny historie med spændende personligheder, som har mulighed for at udvikle sig.
Yrsa Møgelvang
21/06/2016
Jeg har læst alle Karin Slaughter`s bøger ( nærmest slugt dem) og har lige afsluttet Hævntørst. Der kun én ting at sige : fuldstændig og aldeles farlig at starte på en bog af hendes, og det gælder også denne bog. Det er helt umuligt at starte på en bog af Karin Slaughter, for man kan absolut ikke lægge den fra sig igen før man har læst sidste sætning i bogen, og det gælder helt sikkert også Hævntørst.... har nydt mange timers spændende læsning.
Ole Hansen
28/11/2016
Jeg har læst følgende bøger af Linda Castillo: Meldt Savnet, Tvunget til Tavshed, Bøn om tavshed og Døden venter. Jeg synes det er spændende og velskrevne bøger, som jeg kan anbefale, Ole Hansen

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage