Hr. Ferdinand

Konfrontation
VN:F [1.9.22_1171]
3.0/5.0 (1 boganmeldelser)
[eshop_addtocart] [eshop_show_product]

Shoham er Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny stjerne på den internationale krimiscene.

En grusom voldtægt bryder stilheden i et fredeligt kvarter i det nordlige Tel Aviv, og det sætter politiet i vildrede: der er ingen mistænkte og ingen vidner. Offerets far nægter at overgive sig. Han indleder sin egen, dristige efterforskning, og det lykkes ham at identificere og lokalisere Ziv Nevo, manden, som alle indicier, og endda offeret selv, peger på. Alt står tilsyneladende klart. Men kun tilsyneladende.

Hvorfor tier Nevo i afhøringslokalet? Hvilken hemmelighed gemmer han på? Hvad skal Eli Nachum slutte af det? Den erfarne politimand sætter sig for at opklare forbrydelsen, koste hvad det vil.

Centralt placeret i Konfrontation står to vidt forskellige mænd, efterforskeren og den mistænkte. De stilles over for hinanden og er nødt til at korrigere skæbnesvangre fejl, bedrage alt, hvad der er dem helligt, og kæmpe for deres sjæl. Hvad er de villige til at sætte på spil, og hvilke røde linjer, er de klar til at overskride, mens alt omkring dem styrter sammen?

Konfrontation er en effektiv, velskrevet og forrygende spændingsroman.

Liad Shoham er en israelsk forfatter og advokat. Han arbejder fortsat som advokat, på trods af at han betragtes som en af Israels førende krimiforfattere. Han har skrevet fem bøger, og Konfrontation er den første, der er oversat til dansk.

I kraft af sin stilling som advokat kender Shoham det israelske retssystem samt politiets metoder ganske indgående.

Shoham bor i Tel Aviv med sin kone og to børn.

_________________________________

ANMELDELSER:

“Med det ret simple udgangspunkt får den israelske forfatter vendt og drejet plottet, så det er en lyst, og så man som læser sidder og gætter på forbryderens identitet helt frem til de sidste sider. Det er djævelsk godt gjort.” – Weekendavisen

“Hvis du mangler en rigtig god bog som er rigtig godt skrevet, så må du bare ikke snyde dig selv for `Konfrontation´, for det er et lille mesterværk.” 5/5 stjerner – Krimifan.dk.

_________________________________

Omslag i højopløsning. Download her.

Konfrontation, 3.0 out of 5 based on 1 ratingAndre bøger af Liad Shoham

 • Blodappelsiner (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (0)
  Liad Shoham

  Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny ...

 • Blodappelsiner
  VN:F [1.9.22_1171]
  (0)
  Liad Shoham

  Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny ...

 • Asyl (hæftet)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (5)
  Liad Shoham

  Asyl udspiller sig i Tel Aviv. Det er på mange ...

 • Asyl (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Liad Shoham

  Ny krimi af den israelske succesforfatter Liad ...

 • Konfrontation (e-bog)
  VN:F [1.9.22_1171]
  (2)
  Liad Shoham

  Shoham er Israels bedst sælgende krimiforfatter ...

KOMMENTARER

Bonnie Levy
10/05/2013
Tusinde tak til Shoham for en dejlig underholdende spændende og interesant krimi. Konfrontation, blev læst ud i et, gik lidt ud over søvn og arbejde, men var det værd. Jeg er dansker, men bor i Tel Aviv hvad selvfølgelig gjorde bogen mere intimt for mig. Glæder mig til at andre bøger af Liad Shoham bliver oversat til dansk. Tak for nogle gode timer. Venlig hilsen Bonnie.
Ole Klæstrup
19/06/2013
Konfrontation - en spændende bog fra et land/miljø vi generelt kun oplever på tv. Godt plot, spændende bog. Venlig hilsen Ole Klæstrup
Peter Karsbl
02/01/2017
Jeg er på rekordtid blevet færdig med Sholams Blodappelsiner her i julen. Jeg var særdeles underholdt, og det var familiens derfor i mindre grad...

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage