Hr. Ferdinand

Luk øjnene
VN:F [1.9.22_1171]
5.0/5.0 (2 boganmeldelser)
[eshop_addtocart] [eshop_show_product]

Ny bog af forfatteren bag bestsellerkrimien Tænk på et tal!  Solgt i mere end 15.000 eksemplarer i Danmark.

Kriminalassistent Dave Gurney er på banen igen. Dette er en intens og besættende psykologisk thriller!

Et celebert udendørs bryllup ender makabert. Midt under bryllupsfesten finder den berømte psykolog og forfatter, Scott Ashton, sin unge brud halshugget. Det vrimler med bryllupsgæster, men ingen har set morderen. Da Ashtons mexicanske gartner, Hector Flores, er som sunket i jorden, samler mistanken sig om ham. Men sporene efter den mystiske unge mand bliver ved med at ende blindt.

Dave Gurney er gået på tidlig pension fra New Yorks politi. Han prøver at vænne sig til sin nye livsstil. Men den landlige idyl er hans kones drøm, ikke hans. Da han en dag bliver opsøgt af den myrdede bruds mor og bedt om at gå ind i den strandede sag, kan han ikke sige nej.

Snart står det klart for Gurney, at der ikke er tale om et enkelt mord, men en serie af sadistiske forbrydelser. Det hele ser ud til at trække indviklede tråde tilbage til en kostskole, der behandler seksuelt afsporede unge piger. Men hvem trækker i trådene? Pludselig er Gurney en del af sagen, på en helt anden måde end han havde tænkt sig.

___________________________________________________________

“Luk øjnene er fuld af detaljer, sofistikerede kringelkroge og en masse åbne muligheder, der gør den spændende fra ende til anden… Underholdende hjernegymnastik.”
– bogblogger.dk

”Forbrydelsen er uhyggelig, og efterforskeren er sammensat. En god kombination.”
– New York Daily News

“Verdon, som ramte plet med sin debutkrimi, Tænk på et tal, har gjort det igen!”
– Booklist 

“Intens og spændende. Verdon er i topform. En stærk opfølger på forfatterens utrolig underholdende debutkrimi.”
–Washington Post

“For alle der elsker en gedigen mordgåde, er John Verdons Luk øjnene det oplagte valg.”
– CNN.com

“Et must-read for alle krimifans, der nyder bøger, der ikke blot er gribende, men også troværdige.”
– Library Journal

_____________________________________________________

Info:
Udgivelsesdato: 19. marts 2012
Vejl. pris 299 kr / indbundet / isbn: 978-87-92639-65-3

Luk øjnene, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


John Verdon John Verdon har adskillige chefstillinger bag sig, bl.a. hos reklamebureauer og magasiner i New York. For nylig gik han på pension, og flyttede med sin kone ud på landet nord for New York. Her forfulgte han sin drøm om at blive forfatter, og det lykkedes. Hans kritikerroste debutkrimi, Tænk på et tal, er i 2010 udkommet i mere end 24 lande verden over.

Andre bøger af John Verdon

KOMMENTARER

Poul Erik Niemann
11/06/2014
Har lige afsluttet læsningen af "Væk ikke Djævelen". Endnu en spændende bog, der sidder lige i øjet, ligesom de 2 forudgående af denne excellente forfatter. Udover, at John Verdons bøger er drønspændende indeholder de også kvaliteter, som ligger langt udover, hvad man normalt finder i en denne genre. Simpelthen fremragende!
Leif Lorentzen
22/10/2014
3. Bog af forfatteren John Verdon, er læst til ende. Spænding fra begyndelsen. Virkelig god, og svær at lægge fra sig. En bog der bør læses af alle krimi-elskerer.
Preben Knud Rasmussen
17/01/2017
John Verdon. Hvem er han mon? Det ved jeg nu, han skriver så det gør det svært at lægge bogen fra sig Nu bliver det spændende om det samme gør sig gældende når jeg går i gang med de 2 første.

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage