Hr. Ferdinand

Sidste udskænkning i Slaraffenland
VN:F [1.9.22_1171]
0.0/5.0 (0 boganmeldelser)
[eshop_addtocart] [eshop_show_product]

Gabriel Brockwell; æstet, filosof, oprørsk, nogen-og-tyve-årig dekadent – gør sig tanker om afslutningen. Han har besluttet at begå selvmord, men ikke lige med det samme. Hans bestemmelsessted er Slaraffenland. Kun rejsemåde mangler at blive besluttet.

Gabriel rejser fra London over Tokyo til Berlin i jagten på det drikkegilde, der kan udslette alle tidligere fester. Hans eventyr starter med en tur på afvænning, fortsætter med en nær-død-oplevelse under spisningen af en giftig japansk delikatesse af en fisk og slutter med en ekstatisk fest i det indre af Berlins majestætiske Tempelhof Lufthavn.

Undervejs falder Gabriel fuldstændig fra hinanden, blot for at genopstå med et nyt syn på verden og en mission om at rette op på alle sine tidligere fejltagelser.

Sidste udskænkning i Slaraffenland er et sprogligt festfyrværkeri, en underfundig og spydig kommentar til det liv vi lever i dag, og et sprudlende udtryk for den menneskelige sjæl.

DBC Pierre er en ener. Hans bøger kan ikke sammenlignes med nogen andre. Han er original, begavet og overvældende.

_____________________________________________________

”Det er en fremragende roman, med et nyt sprog, et ‘ gebrokkent’ sprog, og med det en ny – og foruroligende – bevidsthed.”
– Politiken

“…en veloplagt tour de force”
– Kristeligt Dagblad

“Pierre skriver en sprudlende, energisk prosa med lussinger til høj og lav… Det er dekadent, skarpt og hylende morsomt.”
– Berlingske Tidende

”Hvis nogen forfatter kan indfange den dræbende ironi i det der sker omkring os, er det DBC Pierre.”
– The Guardian

Sidste udskænkning i Slaraffenland har al den sproglige sprælskhed og energi som Vernon God Little også havde.”
– Financial Times

_____________________________________________________

 DBC Pierre DBC Pierre er født i 1962 i Australien, opvokset i Mexico og USA og bor nu i Irland. Han slog igennem med et brag i 2003, hvor han vandt den prestigefyldte Bookerpris for sin debutroman Vernon G. Little. Pierre har ingen litterær baggrund og har aldrig sat sine ben på et universitet, men til gengæld han har altid beskæftiget sig med kunst – design, tegneserier, fotografi og film. Efter at han i 2003 vandt Bookerprisen, fortalte han åbent om pengebedrageri, narkomisbrug og spillelidenskab, der tidligere præg

Andre bøger af DBC Pierre

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage