Hr. Ferdinand

Skift kurs – sådan bliver den svære forandring nemmere (e-bog)
VN:F [1.9.22_1171]
5.0/5.0 (1 boganmeldelser)
[eshop_addtocart] [eshop_show_product]

Skift kurs – sådan bliver den svære forandring nemmere af Chip og Dan Heath

Skift kurs er den seneste bog fra de populære og højt respekterede Heath-brødre, hvis bøger er oversat til 29 sprog. Skift kurs strøg straks ved udgivelsen ind på førstepladsen på både New York Times og Wall Street Journals bestsellerlister.

Dette er en bog med et meget bredt salgspotentiale, da den både retter sig mod private og erhvervslivet. Den er let tilgængelig, underholdende og utrolig lærerig.

Hvorfor er det så svært at forandre ting? At smide de famøse fem kilo, at få teenageren til at rydde op? De fleste af os har prøvet at forandre både os selv og andre. Og de fleste af os har fejlet. Måske fordi vi tit leder efter en løsning, der er lige så omfattende som problemet selv.

Men det er heldigvis slet ikke nødvendigt. Modstanden mod forandring sidder nemlig inde i vores egne hoveder, hvor vores rationelle side og vores følelsesmæssige side konstant bekriger hinanden. Vores rationelle side ved udmærket godt, at der skal en forandring til, hvis vi skal smide fem kilo inden ferien. Og den ved, at det er ensbetydende med afsavn. Vores følelsesmæssige side kunne omvendt ikke være mere ligeglad, hvad forandring angår. Den elsker det kendte, den hurtige behovstilfredsstillelse og rutinerne – også dem, der handler om at snuppe en latte og en croissant på vej til arbejde.

Skift kurs! viser, hvordan man med en let manipulation kan få den rationelle og den følelsesmæssige side til at finde fælles fodslag – både hos sig selv, sine børn og sine ansatte. Og så bliver den svære forandring nemmere, uanset om den foregår på individ-, organisations- eller samfundsniveau. Lær hvordan hos de veloplagte og inspirerende Heath-brødre!

 

Anmeldelser
___________________________________

”En underholdende og lærerig ’must read-bog’ for alle erhvervsledere og for alle almindelige mennesker, som ønsker at vriste sig fri af fastgroet adfærd.”

– Publishers Weekly

”En af de seks vigtigste bøger, du bør læse i år med henblik på din karriere.”
– FINS, Dow Jones Network

”Intelligent og lærerig.”
– The Wall Street Journal

“Uanset om du er leder, forælder eller borgmester er det yderst kompliceret at få folk til at ændre adfærd. I Skift kurs udforsker Chip og Dan Heath […] konkrete eksempler på at forme menneskers adfærd, i forsøget på at finde ud af, hvad der virker… Selv når forandring ikke er nem, er den værd at gennemføre.”
– Time  

____________________________________________

Info: 

Oversat af: Lotte Kirkeby Hansen
Udgivelsesdato: 1. januar / Softcover med flapper / Vejl. pris 299 kr / Isbn: 978-87-92845-15-3

Omslag i højopløsning.

 

Skift kurs – sådan bliver den svære forandring nemmere (e-bog), 5.0 out of 5 based on 1 ratingAndre bøger af Chip og Dan Heath

  • Skift kurs
    VN:F [1.9.22_1171]
    (0)
    Chip og Dan Heath

    ”En underholdende og lærerig ’must read-bog’ for ...

SKRIV EN KOMMENTAR

* - indikerer nødvendig

Kommentar
*

Tilbage